Soi Dog Foundation toimittaa yli 210 tonnia ruoka-apua eläimille Thaimaan tulvien koettelemissa maakunnissa

Thaimaa-

Soi Dog Foundation on tässä kuussa tarjonnut yli 210 tonnia ruokaa yli 26,000 XNUMX eläimelle, jotka ovat joutuneet siirtymään vakavien tulvien vuoksi Sing Burin, Ayutthayan, Nonthaburin, Ubon Ratchathanin, Sukhothain ja Ang Thongin maakunnissa. 

Kiitos avokätisen vastauksen heidän kiireelliseen vetoomukseensa, säätiö on tähän mennessä pystynyt toimittamaan yhteensä 7,750 2,785 pussia koiranruokaa ja XNUMX XNUMX pussia kissanruokaa kuuteen kärsivään maakuntaan, ja niitä toimitetaan päivittäin lisää. 

Vaikka joillakin alueilla paikalliset ovat voineet kerätä eläimilleen ruoat paikallisesta osapiirin hallintoorganisaatiosta (AorBorTor), säätiön ja AorBorTorin on täytynyt toimittaa ruokaa muille veneillä, mukaan lukien jumiin jääneille eläimille. 

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Soi Dogia kutsutaan auttamaan tulvien vuoksi siirtymään joutuneita eläimiä. Säätiö auttoi myös Ayutthayassa ja Sing Burissa viime vuonna, Nakhon Si Thammaratissa vuonna 2020, Ubon Ratchathanissa vuonna 2019 ja Bangkokissa vuosina 2011-2012. Tämän vuoden tulvat ovat kuitenkin yksi säätiön kokemista vakavimmista tulvista.  

 "En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa", sanoi Soi Dogin yhteisöpäällikkö Sakdapol Thongjan. "Koko talot olivat tulvineet kattoon asti, ja eläimet uivat vedessä yrittäen epätoivoisesti päästä korkeammalle tasolle. Meidän piti meloa veneitä saavuttaaksemme joitain koiria, jotka olivat täysin jumissa sillalla. Se oli sydäntä särkevää. Niitä oli satoja." 

Se ei koske vain kulkueläimiä, vaan myös omistamia lemmikkejä. Paikallinen mies Pak Khwaressa, Sukhothaissa, kertoi Soi Dogin henkilökunnalle, kuinka lähellä olevan paton romahtaessa varhain aamulla hänen kotinsa tulvi muutamassa minuutissa ja hänen koiransa pyyhkäisty pois nopeasti liikkuvissa vesissä. Onneksi koira pääsi turvaan puuhun ja tapasi seuraavana päivänä uudelleen omistajansa kanssa. 

Singburin Inburissa asuva nainen kertoi henkilökunnalle, että hän oli ottanut kiireellisesti sisään pennun, jolla ei ollut minnekään mennä, kun sen omistajan talo oli tuhoutunut nousevien vesien takia. Tulvat ovat huomattavasti pahemmat kuin aikaisempina vuosina, hän sanoi. 

"Ainakin olemme turvassa. Ketään ei ole kadoksissa, ja voimme jatkaa koiristamme huolehtimista", hän lisäsi. ”Haluan kiittää kaikkia, jotka auttoivat toimittamaan ruokaa koirille ja kissoille täällä. Se merkitsee meille paljon."

Soi Dog ei saa valtion rahoitusta ja on täysin riippuvainen lahjoituksista kannattajilta ympäri maailmaa. Ilman heidän anteliaisuuttaan nämä hätätoimet eivät olisi olleet mahdollisia. 

”Kaikki tuki, niin yksityishenkilöiltä kuin organisaatioilta, on erittäin tervetullutta. Nämä eläimet ovat osa yhteisöjämme, ja he tarvitsevat meitä nyt enemmän kuin koskaan, Sakdapol sanoi. 

Jos haluat lahjoittaa Soi Dogin kiireelliseen vetoomukseen, käy osoitteessa https://support.soidog.org/content/desperate-animals-need-you. Jos haluat ilmoittaa siirtymään joutuneesta koirasta tai kissasta, joka tarvitsee ruokaa, soita numeroon 076-681029 (ma-pe, 08:00-17:00) tai sähköpostitse ble@soidog.org 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/