Kadonneen venäläisen naisen ruumis löydettiin Phuketista

Patong -

Thalangista Phuketissa kadonneen venäläisen naisen ruumis löydettiin kellumasta Patong Beachin läheltä kuudentena päivänä suuren saarenlaajuisen etsinnön aikana.

Thalangin piiripäällikkö raportoi tänä aamuna (26. lokakuutath), että kadonneen venäläisen naisen etsintäryhmä Sakoossa, Thalangissa sai paikalliselta kalastajalta ilmoituksen, että ruumis löydettiin lähellä Patong Beachia, joka on noin 40 kilometrin päässä naisen kadonneesta.

Pelastustyöntekijät menivät mereen hakemaan ruumista Layan Beachille Thalangissa tarkempaa tunnistamista varten. Paikallisten tiedotusvälineiden kerrotaan vahvistaneen lehdistön ajan, että uhri on kadonnut venäläinen nainen, ja lisätutkimuksia tehdään.

Kerromme tästä tarinasta lisää, kun ne tulevat saataville.

Aiemmat tarinamme:

53-vuotias naispuolinen venäläinen turisti on kadonnut hotellista Thalangin kaupunginosassa.

Kadonnut venäläinen nainen nähtiin viimeksi sen jälkeen, kun hän meni mereen Thangissa ja jätti vaatteensa ja kenkänsä rannalle.

Kadonneen venäläisen naisen ystävät Phuketissa tarjoavat 10,000 XNUMX dollaria jokaiselle, jolla on tietoa ja joka auttaa löytämään hänet.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Phuket Expressissä, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.