Matalalle roikkuva lanka lakaisi miehen moottoripyörältä Sri Rachassa

Sriracha -

22-vuotias moottoripyöräilijä loukkaantui törmättyään niskan tasolla tien toisella puolella roikkuvaan vaijeriin Sri Rachassa.

Tapaus tapahtui varhain 23. lokakuuta Soi Boa Yangissa Sri Rachan Nongkhamin alueella. Uhri, herra Weerapat Ruangkarin, 22, osoitti Pattaya Newsille pitkän punaisen mustelman kaulassaan ja sanoi, että hän tukehtui matalalla roikkuvasta langasta.

Weerapat kertoi ajavansa moottoripyörällään ravintolaan. Aluksi tien toisella puolella ei ollut johtoa, mutta samalla kun hän ajoi samaa tietä kotiinsa, Weerapat pyyhkäisi pyöränsä pois maahan ohuen vaijerin avulla. Hän sanoi olevansa onnekas, koska hän ajoi alhaisella nopeudella.

Aluksi Weerapat teki poliisille ilmoituksen Nongkhamin poliisiasemalle ja kehotti poliisia etsimään johdon omistajaa ottaakseen vastuun hänen vammoistaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.