PÄIVITYS: Lisää epäiltyjä Pattayan uima-allashuvilan ammuskelussa pidätettiin, uhrit paljastivat olevan sekaantunut huumeisiin, "Big Joke" sanoo

Pattaya —

10 epäiltyä, mukaan lukien ampujat, syntipukit ja rikoskumppanit, on saatu kiinni ammuskelusta uima-allashuvilassa Pattayassa 18. lokakuuta. Apulaispoliisipäällikkö eli "Big Joke", sanoi, että epäillyt ja uhrit saattoivat olla mukana huumekartellissa, koska hän löysi laittomia aineita uhrien ruumiista.

Edellinen tarinamme:

Kolme muuta epäiltyä ammuskelusta Pattayan uima-allashuvilassa otettiin kiinni, kun heidän väitetään palkkaavan kaksi syntipukkia antautumaan Pattayan poliisille.

Nyt päivitykseemme:

Apulaispoliisipäällikkö Pol. Kenraalimajuri Surachat Hakparn, Pattayan poliisipäällikkö Pol. Eversti Kunlachart Kunlachai ja muut asiaankuuluvat upseerit pitivät lehdistötilaisuuden tänä aamuna 24. lokakuuta saadakseen tietoa kaikista pidätyksistä Pattayan uima-allashuvilan ammuskelun vuoksi.

Lehdistöaikaan mennessä Big Joken mukaan 10 epäiltyä on pidätetty. Kuusi on ampujia, kaksi on palkattuja syntipukkeja ja kaksi muuta ovat rikoskumppaneita. He ovat tällä hetkellä Pattayan poliisin huostassa. Big Joke kuitenkin sanoi, että uhrit, joiden uskottiin alun perin olevan tavallisia thaimaalaisia ​​turisteja, saattoivat itse asiassa olla yhteydessä huumekartelliin.

Big Joke lisäsi, että hän löysi laittomia aineita uhrien ruumiista, vaikka hän ei paljastanut kyseisen henkilön henkilöllisyyttä tai tarkkoja huumeita. Uhrit nostettiin syytteeseen, ja on mahdollista, että kaikilla tähän saagaan osallistuneilla voi olla jotain tekemistä huumekartellin kanssa, apulaispoliisipäällikkö arvioi.

Pattayan poliisipäällikkö Kunlachart sanoi laajentavansa tutkintaa purkaakseen koko tämän laittoman verkon. Tapaus oli noin 80 % valmis, ja uusi lehdistötilaisuus pidettäisiin tänä perjantaina päivityksen antamiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.