Pääministeri Prayut saapuu Singburiin maanantaina vierailemaan monilla alueilla vakavista tulvista kärsivien paikallisten asukkaiden luona

Singburi -

Pääministeri Prayut Chan-O'Cha saapui valtuuskuntansa kanssa maanantaina 24. lokakuuta Singuriin vierailemaan tulva-alueilla ja osallistumaan kokoukseen, jossa etsitään ratkaisuja tulvatilanteeseen.

Pääministeri saapui maakuntaan noin kello 8. ennen osallistumistaan ​​Singburin kuvernööri Chaichan Sittiwiratthamin järjestämään tiedotustilaisuuteen tulvatilanteesta ja avusta Sing Burin maakunnan hallintoorganisaation stadionilla Muengin alueella.

Pääministeri ja hänen valtuuskuntansa nousivat myös veneeseen vierailemaan vakavista tulvista kärsineiden paikallisten asukkaiden luona ja jakamaan tarvikkeita ja rohkaisua koko iltapäivän ajan.

Voi olla kuva 3 ihmisestä ja ulkona

Voi olla kuva viidestä ihmisestä seisovista ja ulkona olevista ihmisistä

Voi olla kuva viidestä ihmisestä, kävelevistä ihmisistä, seisovista ihmisistä, ulkona ja väkijoukosta

Kuva: Singburi PR

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.