Miehen kerrotaan lyövän iskuja Pattayan moottoripyörätaksin ajajaa kohti ja häntä puukotetaan rintaan, kiista oli ajoetiketistä

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

40-vuotias thaimaalainen joutui sairaalaan lyötyään moottoripyörätaksin kuljettajaa Pattayalla ja saatuaan puukotuksen rintaan kostoksi.

Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät antoivat lääkintäapua puukotuksen uhrille, herra Weerawit Ratchatasakornphonille, 40, kun hän joutui väkivaltaiseen kiistaan, johon liittyi raivoa vihaisen moottoripyörätaksin kuljettajan kanssa.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Uhri löydettiin yksin eilen 23. lokakuuta Phothisan Marketilta Banglamungin Nakluan osa-alueella. Hän sai puukotushaavan oikeaan rintaansa ja odotti apua valkoisessa sedanissaan. Tämän jälkeen hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan kiireelliseen sairaanhoitoon.

35-vuotias silminnäkijä Chalermchai Utama kertoi kuulleensa ja nähneensä uhrin rajuja väittelyjä tuntemattoman moottoripyörätaksilijan kanssa ajoetiketistä. Uhri alkoi kuulemma lyödä ratsastajaa ja kaatui yhtäkkiä maahan saatuaan teräaseella rintakehän. Epäilty pakeni tapahtuman jälkeen.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattayan poliisi kertoi paikallisille tiedotusvälineille, että epäilty vangittiin CCTV-kuvalle ja pidätetään pian.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.