Thaimaan viikko tarkastelussa: Thaimaan televiestintäkomitea tunnustaa True-DTAC-fuusion, "Tono" ui onnistuneesti Mekong-joen yli ja paljon muuta

KUVA: MGR Online

Tässä on katsaus alkuun KANSALLINEN tarinoita, jotka Pattaya News/TPN National -joukkueemme on valinnut viime viikolta, lokakuun 17. ja 23. päivän välisenä aikana, ja joitain kommentteja. Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

1. Poliittinen aktivisti Srisuwan Janya hyökkäsi Bangkokissa tehtyään valituksen thaimaalaista stand-up-koomikkoa vastaan ​​tiistaiaamuna

Hyökkäyksen laukaisee Srisuwanin äskettäiset valitukset koomikko Udom Taephanichia vastaan ​​ja sanoi, että osa hänen keskusteluohjelmastaan ​​näytti tukevan laittomia kokoontumisia ja rohkaisevan ihmisiä liittymään mielenosoituksiin, jotka voivat vaikuttaa poliittiseen vakauteen. Hyökkääjä Weerawit Rungrurngsiriphon jäätiin videolle hyökkäävän nopeasti poliittisen aktivistin kimppuun, kun tämä antoi haastattelua lehdistölle. Weerawit myönsi suoratoistonsa aikana tietävänsä toimintansa väärin ja oli valmis antautumaan poliisille oikeuskäsittelyä varten. Tapahtuman jälkeen hänen kerrotaan saaneen monia lahjoituksia, enimmäkseen demokratian kannattajilta, palkatakseen asianajajia tapauksen torjumiseksi.

Poliittinen aktivisti Srisuwan Janya hyökkäsi Bangkokissa tehtyään valituksen thaimaalaista stand-up-koomikkoa vastaan ​​tiistaiaamuna.

2. Thaimaan televiestintäkomitea hyväksyy True-DTAC-fuusion ehdoineen

Kauan odotettu harkinta saatiin lopulta päätökseen, kun National Broadcasting and Telecommunication Commission (NBTC) -komitea ilmoitti tunnustavansa kahden suuren matkaviestinverkko-operaattorin, Truen ja DTAC:n, yhdistämisen. Tämä tarkoittaa, että hallituksen NBTC ei estä fuusiota ja sen menettelyä. Verkot jatkaisivat nykyisten nimiensä käyttöä seuraavat kolme vuotta sulautumisilmoituksen jälkeen, ennen kuin ne voisivat keksiä uuden yrityksen nimen.

Thaimaan televiestintäkomitea hyväksyy True-DTAC-fuusion ehdoin

3. Thaimaan supertähti "Tono" kerää yli 40 miljoonaa bahtia hyväntekeväisyysuinnilla Mekong-joen poikki

Huolimatta hänen päätöksestään kokeneesta valtavasta kritiikistä ja huolistaan ​​turvallisuudestaan, Pakin "Tono" Kumwilaisak uisti lopulta onnistuneen hyväntekeväisyysjärjestönsä Mekong-joen poikki Nakhon Phanomissa lauantaina ja keräsi yli 40 miljoonan bahtin lahjoitusten kokonaismäärän. 800 metrin matka Nakhon Panomin Wat Klangin laiturilta Laosiin kesti noin kaksi tuntia. Sitten hän ui takaisin Wat Phra That Si Kottaboonille maakunnassa klo 12.

Thaimaan supertähti "Tono" keräsi yli 40 miljoonaa bahtia hyväntekeväisyysuinnilla Mekong-joen poikki

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

Psst… haluatko nähdä lisää? Katso TikTok täältä

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.