Ramayana Water Park on valmis tekemään yhteistyötä parantaakseen Pattayan matkailualaa kohti kansainvälisiä standardeja

21. lokakuuta 2022 Pattayan kaupungin pormestarin huoneessa.

Ramayana Water Park Pattayan toimitusjohtaja Andrea Galeazzi tapasi Pattayan kaupungin pormestarin Paramet Ngampichetin keskustellakseen tapoista edistää matkailualan liiketoimintaa Pattayalla.

Koska Ramayana Water Park on johtava matkailualan kansainvälisten standardien mukainen yritys, se on täysin sitoutunut auttamaan matkailualan kehittämistä matkailijoiden ja paikallisten asukkaiden palvelun laadun ja turvallisuusstandardien osalta. Lisäksi Ramayana Water Park on tehnyt parhaansa Pattaya Cityn ja sitä ympäröivien alueiden tukemiseksi päättäessään jatkaa toimintaansa koko Covid-19-jakson ajan (paitsi hallituksen seisokkien aikana) auttaakseen kaikkia työntekijöitään ja tukeakseen kotimaan matkailua.

Ramayana Water Park on jäsen IAAPA:ssa, International Association of Amusement Parksissa, johtavassa maailmanlaajuisessa organisaatiossa, joka on keskittynyt edistämään matkailualan korkeaa laatua ja turvallisuusstandardeja.
Lisäksi Ramayana Water Park on nyt Ellis & Associatesin (E&A), maailman johtavan hengenpelastajaorganisaation, sertifioitu koulutuskeskus, joka pystyy tarjoamaan koulutusta ja sertifiointeja hengenpelastajille, hotellihenkilökunnalle, koulujen henkilökunnalle ja kaikille vesiturvallisuuden aloille.
Ramayana Water Park on täysin sitoutunut ja aktiivinen vähentämään hukkuvien lasten kuolleisuutta Thaimaassa ja aikoo kouluttaa lapset ja aikuiset uimaan turvallisesti.
Pattayan kaupungin pormestari sanoi, että "Pattayan kaupungin alaisuudessa on 11 koulua, joissa on noin 12,000 XNUMX oppilasta, ja sen odotetaan olevan projekti, jossa tehdään yhteistyötä tämän ongelman vähentämiseksi erittäin hyvin".

Ramayana Water Park on vahvasti sitoutunut monimuotoisuuteen ja osallisuuteen ja on myös valmis tekemään yhteistyötä hallituksen kanssa Pattayan matkailun parantamiseksi edelleen kansainvälisten standardien mukaisiksi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/