Kiinteistöt: Ylellinen talo myytävänä Jomtienissa

Päivitys: myyty. Ei enempää tiedusteluja tästä kiinteistöstä.

Tämä ylellinen omakotitalo sijaitsee Soi Chaiyapruek 2:ssa Baan Pruksa Nara -kompleksissa, ja siinä on valikoima huonekaluja, viheralue raitista ilmaa varten, ja se on valmis muutettavaksi välittömästi perheesi kanssa.

Talossa on myös 143 neliömetrin suuri pinta-ala, jossa on kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja kaksi parkkipaikkaa, joten se sopii täydellisesti reilun kokoiselle perheelle tai niille, jotka haluavat rakentaa sellaisen kodikkaalle, rauhalliselle alueelle. maltillinen budjetti vain 3.65 miljoonaa bahtia plus kuukausittainen yhteismaksu 715 bahtia.

Muista, että tämä sisältää myös useita palveluita, kuten 24 tunnin turvajärjestelmän, urheilukerhon ja mukavan uima-altaan, jossa voit rentoutua samalla kun nautit yksityisyydestäsi yhdessä Jomtienin rauhallisimmista komplekseista!

Jos olet kiinnostunut ostamaan tai näkemään tämän asunnon, katsomaan lisää kuvia tai myymään omaisuutta, soita 088-9272454 (Dun) tai lisää rivin tunnus: punnipa29

Lisätietoja siitä, kuinka voimme listata kiinteistösi ja saada sen huomion paikallisissa uutisissa, NAPSAUTA TÄSTÄ.

Lisää paikallisia kiinteistöilmoituksia napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.