Thaimaan kansallinen vesivarasto arvioi Thaimaan tulvatilanteen ratkeavan marraskuun puoliväliin mennessä

KUVA: Prachachat

Kansallinen -

National Water Resources (ONWR) raportoi sunnuntaina 23. lokakuuta, että Thaimaan yleisen tulvatilanteen odotetaan ratkeavan marraskuun puoliväliin mennessä.

Ilmoituksen mukaan sademäärä oli noin 21 prosenttia keskimääräistä korkeampi, mutta pienempi kuin vuonna 2011 pahoja tulvia aiheuttanut määrä.

Lokakuun loppuun asti ukkosmyrskyjä esiintyy todennäköisesti Thaimaan yläosassa, kun taas jatkuvaa sadetta ja rankkasadetta odotetaan eteläisissä maakunnissa 28. lokakuuta asti.

Tänään tulvatilanne koskee 29 maakuntaa valtakunnallisesti seuraavasti:

  • Neljä pohjoista provinssia: Phitsanulok, Phichit, Nakhon Sawan ja Uthai Thani
  • 10 keskeistä provinssia: Chainat, Sing Buri, Ang Thong, Ayutthaya, Pathum Thani, Nonthaburi, Lop Buri, Suphan Buri, Nakhon Pathom ja Saraburi
  • 10 koillisprovinssia: Khon Kaen, Maha Sarakham, Kalasin, Roi Et, Yasothon, Nakhon Ratchasima, Buriram, Surin, Sisaket ja Ubon Ratchathani
  • Kaksi itäistä maakuntaa: Prachinburi ja Chachoengsao
  • Kolme eteläistä provinssia: Phuket, Satun ja Narathiwat

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.