Thaimaan supertähti "Tono" keräsi yli 40 miljoonaa bahtia hyväntekeväisyysuinnilla Mekong-joen poikki

KUVA: MGR Online

Kansallinen —

Julkinen laulaja-näyttelijä Pakin “Tono†Kumwilaisak on kerännyt yli 40 miljoonaa bahtia hyväntekeväisyysuinnilla Mekong-joen yli Nakhon Phanomin maakunnassa Thaimaassa Laosiin tänään 22. lokakuuta.

Päätettyään uskonnollisen seremonian Tono aloitti matkansa Thaimaan rannalta klo 10. Hän ui Mekong-joen virtausta pitkin ja saavutti ensimmäisen tarkastuspisteensä Wat Klangin laiturilla hengittääkseen ja tervehtiäkseen fanejaan ja katsojiaan 09 minuutin ajan. Ensimmäinen matka kesti noin 15 metriä.

Sitten 36-vuotias supertähti ui Wat Klangin laiturilta saapuakseen Sala Saeng Singkaew -laiturin toiselle tarkastuspisteelle, joka ulottui noin 200 metrin päähän ensimmäisestä tarkastuspisteestä, ja sitten nousi uudelleen viimeiselle tarkastuspisteelle Laosin puolella. .

Uhmaa kritiikkiaaltoa ja huolta turvallisuudestaan, Tono pääsi lopulta Mekong-joen yli ja otti ensimmäisen askeleensa Laosin puolella Wat Phra That Si Kottaboonissa klo 12. Häntä tervehtivät lääkintähenkilöstö Khammounen sairaalasta ja suuret joukot laosilaisia, jotka tulivat piristämään häntä. Sitten hän matkusti hotelliin lepäämään ennen kuin hän jatkaisi vaivalloista matkaansa takaisin Thaimaan puolelle tänään.

Tono on tähän mennessä kerännyt yli 40 miljoonaa bahtia, mikä ylittää selvästi 16 miljoonan bahtin tavoitteensa. Taejai.com. Kaikki tästä uinnista kerätyt varat lahjoitetaan Nakhon Phanom -sairaalalle Thaimaassa ja Khammoune Hospitalille Laosissa. Kahdella julkisella sairaalalla on tällä hetkellä rahapula, ja he ovat hänelle erittäin kiitollisia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==--

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.