Thaimaa voitti World Taekwondo Grand Prix 2022 -kilpailun Manchesterissa

KUVA: MGR verkossa

Thaimaa -

Thaimaalainen naispuolinen taekwondo-asiantuntija voitti World Taekwondo Grand Prix 2022 -kilpailun Manchesterissa, Englannissa.

Thaimaan hallituksen tiedottaja Anucha Burapachaisri totesi, että Panipak 'Tennis' Wongpattanakit voitti 49 kilon sarjassa perjantai-iltana (21. lokakuuta).st). Hän voitti vastustajansa Turkista 2:0.

"Thain pääministeri Prayut Chan-o-cha onnittelee rouva Panipakia hänen menestyksestään, koska hän on harjoitellut kovasti ja tehnyt parhaansa. Hän on tarjonnut onnea ja hymyä thaimaalaisille, jotka ovat tukeneet häntä."

Tennis voitti Thaimaan kultamitalin viimeaikaisissa olympialaisissa vuonna 2021, yhdistää maata laajojen COVID-19-rajoitusten aikana. Voit lukea siitä lisää alta. Tämä oli myös Thaimaan ainoa kultamitali viimeaikaisissa olympialaisissa.

Hänen valmentajansa, Coach Choi, kuvassa yllä Tenniksen kanssa Nuori Seok Choi, hän luopui äskettäin Korean kansalaisuudestaan ​​ja sai virallisesti Thaimaan kansalaisuuden toimistaan ​​Tenniksen harjoittelussa ja tuomalla pääministeri Prayut Chan-O-Chan suuren ylpeyden ja menestyksen Thaimaahan.

https://thepattayanews.com/2021/08/08/press-release-thailand-make-olympic-history-in-taekwondo-and-boxing-but-end-pelit-vain-2-mitalia/

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollemme The TPN National, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.