Thaimaan televiestintäkomitea hyväksyy True-DTAC-fuusion ehdoin

Kansallinen -

Kansallinen yleisradio- ja televiestintäkomissio (NBTC) oli torstaina 20. lokakuuta tunnustanut ja raivannut tien kahden suurimman matkapuhelinoperaattorin, True Corporationin ja Total Access Communicationin (DTAC) yhdistämiselle.

Päätös julkistettiin myöhään torstai-iltana yli 10 tunnin keskustelun jälkeen. Äänestys päätyi suunnitelman puolesta äänin 3:2. NBTC:n lausunnon mukaan sulautuminen on kuitenkin tehtävä ehdoilla, jotka sisältävät joukon hintakattoja ja keskimääräiseen hinnoitteluun perustuvaa hintakontrollia.

True, joka omistaa tällä hetkellä 34 prosenttia asiakkaista, ja DTAC, jolla on 21 prosenttia tilaajista, sulautuisivat uuteen yritykseen, joka omistaisi noin 54 prosenttia paikallisista matkaviestinmarkkinoista, kun taas niiden kilpailija AIS omistaa nyt 44 prosenttia.

Verkot jatkaisivat nykyisten nimiensä käyttöä seuraavat kolme vuotta sulautumisilmoituksen jälkeen, ennen kuin ne voisivat keksiä uuden yrityksen nimen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.