Soi Buakhaon tietöiden valmistuminen siirrettiin palon jälkeen seuraavaan Songkraniin, Pattayan apulaispormestari myöntää

Pattaya -

Pattayan apulaispormestari Manote Nongyai tarkasti palopaikan Soi Buakhao 15:ssä viestintäjohtojen syttyessä tuleen 19. lokakuuta ja sanoi, että viemärijärjestelmän rakennusprojektin valmistuminen on lykätty ainakin seuraavaan Songkran-päivään huhtikuussa 2023.

- tulipalo Soi Buakhaossa 15 viime keskiviikkona purkautui sen jälkeen, kun rakennusprojektissa työskennellyt kaivinkoneen käsivarsi sotkeutui yläjohtoihin.

Onnettomuuden jälkeen Manote ja kaupungin insinööritiimi tarkastivat tapahtumapaikan eilen 20. lokakuuta arvioidakseen vahingot, pohtiakseen ratkaisua ja antaakseen päivityksen rakennusprojektin valmistumisesta. Manote kertoi The Pattaya Newsille: "Työ etenee hyvin hitaasti Soi Buakhao 15:ssä maantieteellisten ongelmien vuoksi. Tämä alue on myös erittäin ruuhkainen, joten tietä ei voida sulkea kokonaan työn helpottamiseksi."

Lisäksi sijainen myönsi, että alun perin tälle kuukaudelle asetettu tietöiden valmistuminen jouduttiin siirtämään merkittävästi ensi maaliskuuhun tai huhtikuuhun 2023 COVID-19-pandemian ja viimeaikaisten rakennusongelmien vuoksi. Koko hanke oli 70-prosenttisesti valmis, varajäsen arvioi.

Pattaya City korvaisi viiden palossa vaurioituneen auton omistajat, Manote vakuutti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.