PÄIVITYS: Väitetty rosvo, joka ryösti röyhkeästi naisen ostoksille nuoren pojanpojan kanssa Pattayassa, pakenee Sri Rachaan

Chonburi -

Pattayan poliisipäällikön Polin mukaan epäilty miesryöstö, joka ryösti kultaisen kaulakorun ja 46,000 XNUMX bahtin arvoisen sormuksen paikalliselta naiselta Pattayassa sunnuntaina kirkkaan päivänvalossa, pakeni Sri Rachaan. Eversti Kunlachart Kunlachai.

Edellinen tarinamme:

Kultainen kaulakoru ja sormus arvoltaan 46,000 XNUMX bahtia ryöstettiin paikalliselta naiselta Pattayassa kirkkaan päivänvalossa

Nyt päivitykseemme:

Pol. Eversti Kunlachart paljasti Pattaya Newsille, että hän oli jäljittänyt epäillyn pakoreitin CCTV-materiaalin avulla ja havainnut, että epäilty oli paennut moottoripyörällään Sri Rachan alueelle Chonburiin.

Pattayan ja Sri Rachan poliisi löysi sitten kuvamateriaalista moottoripyörän ja piti aluetta ympäriinsä yrittäessään saada epäillyn kiinni, mutta turhaan. Poliisi kuitenkin löysi epäillyn vuokrahuoneen ja meni sinne vain löytääkseen henkilön, joka poliisin raportin mukaan vaikutti epäillyn äidiltä. Hänen nimeään ei kerrottu lehdistölle.

Epäillyn vaatteet, kengät ja punainen villahattu, joita hän käytti, kun hän väitti kiristäessään koruja uhrilta, takavarikoitiin, Pol. Eversti Kunlachart sanoi. Pattayan poliisi kutsuisi epäillyn kuulusteluihin ja antaisi sitten pidätysmääräyksen, jos hän ei saapuisi paikalle.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.