Lukijan palaute/mielipide Pattaya Beachin rantakatualueen kunto

Seuraava on lukijan sähköposti äskettäisestä artikkelistamme TÄÄLLÄ koskien valituksia rantakatualueen ympärillä Pattayan rannalla. Heidän mielipiteensä ovat heidän omiaan.

Ollakseni rehellinen, en odota viranomaisilta mitään järkevää toimintaa.

Suuri reikä rantatiellä, jonka kirjoitin sinulle, josta kirjoitit Pattaya-foorumiin, oli vielä olemassa muutama päivä sitten ja on luultavasti edelleenkin. Paitsi tämä, rantakatu on nyt vielä huonommassa kunnossa kuin koskaan, ja suuri osa siitä on korjauskyvyn ulkopuolella. Jopa ilman viestiäsi Pattayan viranomaiset ovat tietoisia ongelmasta.

Näen heitä joka päivä kävelemässä rantatiellä etsimässä ihmisiä, jotka juovat olutta rannalla, kuten se on aina tehty (tosin rehellisesti sanottuna ei niin tiukka kuin vielä muutama kuukausi sitten), mutta rantakadun vakava huononeminen ei näyttävät häiritsevän heitä. Useimmiten huomaan, että vaikka he lähettävät työntekijöitä korjaamaan, se tehdään huonolla työllä.

Muutama kuukausi sitten näin muutaman laudan asennettuna, jotka olivat lähes kaksinkertaiset ympäröiviin verrattuna!!! Mikä täydellinen ansa kompastumiseen niihin. Puhumani huonokuntoisuus viittaa kehyksiin, joihin laudat on kiinnitetty. Osa kehyksistä joko ei ole enää olemassa tai ovat niin vaurioituneet, ettei niihin voi kiinnittää uusia lautoja.

Olen todella yllättynyt siitä, että viranomaiset sivuuttavat ongelman, sillä joka päivä siellä kävelee tuhansia turisteja ja paikallisia. Kuulet kaiken halvan puheen Pattayan tekemisestä houkuttelevaksi jälleen Covidin jälkeen, mutta he jättävät huomiotta niin ilmeisen silmiinpistävän ja turvallisuusriskin.

Oskar

Onko sinulla mielipide, jonka haluat jakaa? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/