Lähes 20,000 XNUMX kotitaloutta Sing Burissa kärsii tulvista Chao Phraya -joen vedenpinnan nousun vuoksi tiistaina.

Sing Buri -

Lähes 20,000 18 kotitaloutta Sing Burin kuudella alueella joutui tulvien alle tiistaina, lokakuun XNUMX. päivänä, sen jälkeen, kun Chao Phraya -joen vedenpinnat nousivat vähitellen ja aiheuttivat ylivuotoa.

Chao Phraya -joen tulvavesi oli tulvinut asukkaiden koteja ja Kun Klong -tien päätietä maakunnassa. Chao Phraya -joen lisäksi paikalliset asukkaat kärsivät myös Noi-joen ylivuodosta, joka vaikutti useisiin laajoihin alueisiin.

Tänä aamuna tulvat kärsivät 17,825 10 kotitaloudesta, 22 yhteisöstä ja XNUMX osa-alueesta kuudessa piirissä. Osa kärsineistä kyläläisistä perusti tilapäisesti suojan tienvarteen, osa asui sukulaisten luona, osa evakuoitiin läänin viranomaisten tarjoamissa tilapäissuojissa ja osa joutui jäämään tulvineen kodin toiseen kerrokseen.

Singburin kuvernööri Supot Yossingkham johti provinssin upseerit vierailemaan kärsineillä alueilla ja antamaan tarvikkeita ja apua tulvien uhreille samalla, kun hän määräsi vedenpoistojärjestelmän nopeuttamisen mahdollisimman pian.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.