Jomtienin piilotettu intialaisen ruokailun salaisuus, kebabisti

Jomtien, Thaimaa-

Aivan Jomtien Beachille johtavan Hanuman-patsaan vieressä ja kadun toisella puolella Jomtien Second Roadin poukamaa on upouusi intialainen ravintola, joka kääntää päitä.

Tämä ei kuitenkaan ole tyypillinen intialainen ravintolasi, ja omistajat haluavat varmistaa, että yleisö tietää sen.

Kahden veljeksen, Aryanin ja Kennyn, omistamat veljekset, joilla oli vuosien ammattikokemus Thaimaasta ja Intiasta, halusivat tehdä asiat eri tavalla kebabistin kanssa.

He valitsivat erityisesti Jomtienin ravintolaansa, koska he tiesivät, että alueella on vähemmän intialaisia ​​ravintoloita ja halusivat keskittyä ulkomaalaisten yhteisöön, jotka ovat jo osoittautuneet vakituisiksi asiakkaiksi ja nauttivat ruoasta.

Omistaja Kenny kertoi The Pattaya Newsille, että Keski-Pattayalla oli liian monta intialaista ravintolaa, ja monet niistä eivät olleet perinteisiä tai niissä oli ammattimaisia ​​intialaisia ​​kokkeja, jotka kokkaavat aivan edessäsi kuten kebabisti. Rakentamalla ravintolansa Jomtieniin he halusivat näyttää potentiaalisille asiakkaille alusta alkaen olevansa ainutlaatuisia.

Omistaja Aryan kertoi The Pattaya Newsille, että vaikka paikka on ollut auki vasta noin kaksi kuukautta, he ovat saaneet lämpimän vastaanoton paikalliselta yhteisöltä ja positiivista palautetta ruoistaan ​​ja kebabeistaan, jotka ovat tietysti intialaistyylisiä.

Molemmat veljet kutsuvat turisteja ja paikallisia asukkaita vierailemaan ravintolassa, sillä kaikki ovat tervetulleita, ja kertokaa, mitä mieltä olette uusimmasta lisäyksestä intialaiseen ruokaan Jomtienissa. Muutama kuva ruoista löytyy alta Kebabist Facebookin luvalla. Kuten todettiin, ruoat valmistetaan talon edessä, mikä on osa kokemusta!

Jos haluat vierailla heidän Facebookissa, napsauta tästä. Katso koko menu heidän Facebookistaan.

Heidät tavoittaa myös numerosta 0617474478!

Ne ovat saatavilla myös Grabista, Foodpandasta, Shopee Foodista ja Linemanista.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/