Venäjän presidentti Vladimir Putin ei ole vielä vahvistanut liittyvänsä APEC 2022 -tapahtumaan Thaimaassa, Thaimaan ulkoministeri sanoi

Bangkok -

Venäjän presidentti Vladimir Putin ei ole vielä vahvistanut osallistuvansa Aasian ja Tyynenmeren talousyhteistyöhön (APEC 2022) Bangkokissa, ulkoministeri Don Pramudwinai paljasti tiistaina 18. lokakuuta.

Ministeri kertoi Associated Pressille, ettei ole virallista vahvistusta, osallistuuko presidentti APEC-kokoukseen vai ei.

Don sanoi, että Putin haluaisi osallistua tapaamiseen, mutta hänen on otettava huomioon monia asioita, mukaan lukien maan ulkopuolelle matkustamisen monimutkaiset menettelytavat.

Viime tiistaina asiasta kuitenkin kerrottiin paikallisessa mediassa Presidentti suostui osallistumaan APEC 2022 -tapahtumaan turvallisuusosaston vahvistamana ja ulkoministeriö määräsi osaston valmistautumaan turvallisuusjohtamiseen ennen maailmanjohtajien kokousta 18.-19.

Donin tämänpäiväinen lausunto näyttää peruuttavan tuon ennakkoilmoituksen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.