Thaimaan pääministeri tekee Nong Bua Lamphusta "huumeettoman" maakunnan, mallin muulle kuningaskunnalle

Kansallinen -

Pääministeri Prayut Chan-O'Cha tiistaina, lokakuun 18. päivänä, tähtää Nong Bua Lamphusta "huumeettomana" maakuntaan 30 päivän kuluessa.

Hallituksen tiedottaja Anucha Burapachaisri paljasti Associated Pressille, että pääministeri oli määrännyt asianomaiset virastot toteuttamaan huumeiden väärinkäyttöön ja kauppaan liittyviä toimenpiteitä ja rikoksia.

Lisäksi Nong Bua Lamphusta tulee pääministerin aloitteiden mukaan malli huumevapaalle maakunnalle.

Asiaankuuluvat virastot, erityisesti ad hoc -ryhmät, määrättiin seuraamaan useita alueita maakunnassa kerätäkseen hyödyllistä tietoa, joka voisi olla hyödyllistä täytäntöönpanoa varten muilla alueilla/provinsseissa.

Tällä hetkellä yhteisöihin lähetettiin virastojen virkamiehiä estämään ja valvomaan huumetilanteita sekä tarjoamaan terveysapua huumeidenkäyttäjille ja vieroitushoidon tarpeessa oleville.

Kestävä malli on tarkoitus raportoida pääministerille seuraavan 30 päivän aikana, Anucha sanoi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.