Pattayan asukkaat valittavat puisen ranta-alueen kunnosta

Pattaya, Thaimaa-

Useat huolestuneet kansalaiset ovat ottaneet äskettäin yhteyttä The Pattaya Newsiin korostaakseen puisen "rantakatu"-alueen tilaa.

Kyseinen alue on suoraan vastapäätä Mike-ostoskeskusta Pattaya Beachillä.

Paikallisten asukkaiden mukaan tällä alueella on ollut ongelmia jo pitkään huolimatta useista tilapäisistä korjauksista ongelmien ratkaisemiseksi.

Tällä alueella on vilkasta liikennettä päivittäin, ja se on myös suosittu paikka korotettujen portaiden ja kivitasanteen ansiosta, joilla turistit, paikalliset ja ulkomaalaiset voivat kokoontua ja rentoutua koko päivän. Vilkkaan jalkaliikenteen vuoksi kävelytien puisen osan kunto on kuitenkin huonontunut ja kaipaa korjausta tai vaihtoa. Yksi osio kävelytiestä on katkennut niin pahasti, että joku asetti punaisen tiekartion reikään varoittamaan jalankulkijoita, kuten yllä näkyy.

Paikalliset asukkaat toivovat, että asianomaiset virastot auttavat alueen korjaamisessa ja tekevät siitä kauniin nähtävyyden kaikille turisteille ja paikallisille. He ovat huolissaan siitä, että nykyisessä kunnossaan joku voi loukkaantua.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/