Phuket halvaantui rankkasateiden ja tulvien jälkeen – KUVAKIERTO

Thep Kasattri Road Baan Tha Ruessa Thalangissa

Phuket -

Rankkasade Phuketissa koko yön ja tähän aamuun asti aiheutti tulvia monilla alueilla.

Rassada

Sade iski eilisillasta lähtien ja jatkui tähän aamuun (16. lokakuutath). Monet tulvivat alueet, jotka ovat yleensä tulvia Phuketin rankkasateen jälkeen, kuten:

Patong

Bangla Roadilla ja monilla osilla Patongissa, Samkongissa, Rassadossa, Phuketin vanhassakaupungissa, Kamalassa, Kathussa, Koh Kaewissa, Baan Pasakissa, Baan Tha Ruessa Thalangissa ja Thep Kasattri Roadilla Thalangissa ja Chalongissa.

Patong

Tulva ei vaikuttanut liikenteeseen, koska autoilijoita ei ollut paljon yöaikaan. Monet alueet kärsivät kuitenkin edelleen aamutulvista, jotka halvaansivat monet päätiet. Sade on jatkunut koko päivän.

Patong
Phuketin vanhakaupunki

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.