Tunnettu asuinalueen omistaja kuoli kahden auton törmäyksessä Pattayalla, toinen kuljettaja syyttää huonoa tievalaistusta

Pattaya -

  31-vuotias asuntoalueen omistaja Pattayassa kuoli välittömästi sen jälkeen, kun hänen BMW-perävaununsa törmäsi kuorma-autoon, jonka kerrotaan poliisin mukaan huonon tievalaistuksen vuoksi.

Huay Yain poliisi ja Pattaya Sawang Boriboon -pelastustyöntekijät ryntäsivät U-käännökseen tiellä 331 Road Pongin osa-alueella Banglamungissa, Chonburissa, varhain tänä aamuna 14. lokakuuta saatuaan raportin kuolemaan johtaneesta liikenneonnettomuudesta.

Massiivinen 18-pyöräinen kuorma-auto oli pysäköitynä tien 331 poikki, mikä aiheutti vakavan ruuhkan yli 10 kilometrin matkalla, Pol. Kapteeni Newin Sunthornvanich Pongin poliisiasemalta kertoi The Pattaya Newsille. Pelastuslaitos löysi mustan BMW 530 -sedanin kiinnitettynä kuorma-auton alle. BMW-hylyn sisällä oli thaimaalainen, Kritsada Phayungphon, 31. Poliisi julisti hänet kuolleeksi tapahtumapaikalla lukuisten vammojen vuoksi.

Tutkinnassa selvisi myöhemmin, että uhri oli suuren asuinalueen tunnettu omistaja. Kuorma-auton kuljettaja, Apisak Phrakhamchanthuk, 41, väitti Huay Yain poliisille yrittäneensä tehdä U-käännöstä, kun uhri yhtäkkiä törmäsi häneen. Hän lisäsi, että tie oli tuskin näkyvissä huonon tievalaistuksen vuoksi, mikä johtui paljon onnettomuudesta.

Pol. Kapteeni Newin kertoi Pattaya Newsille, että hän tarkastelee CCTV-materiaalia ja tarkastaa valot onnettomuuspaikan ympärillä selvittääkseen, onko kuorma-auton kuljettajan väite totta vai ei.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.