Koillis-, Keski- ja Itä-Thaimaassa varoitettiin varautumaan uusiin rankkasateisiin tästä päivästä lokakuun 15. päivään

KUVA: Lähetä tänään

Kansallinen -

Thaimaan meteorologinen laitos on julkaissut sääennusteen, jossa varoitetaan koillis-, keski- ja itäosia Etelä-Kiinan mereltä lähestyvästä trooppisesta lamasta, joka saattaa johtaa voimakkaampiin sateisiin tänään 14. lokakuuta - 15. lokakuuta.

Trooppinen lama kulkee 15 kilometriä tunnissa kohti Keski-Vietnamia ja sen odotetaan muuttuvan trooppiseksi myrskyksi. Tämä lisää sademäärää tältä päivältä lokakuun 14. päivästä lokakuun 15. päivään Thaimaan koillis-, keski- ja itäosissa, mukaan lukien Bangkok ja sen ympäristö.

Ilmatieteen laitos varoitti myös koillisalueiden maakuntia rankkasateista, mukaan lukien Chaiyaphum, Khon Kaen, Kalasin, Mukdahan, Maha Sarakham, Roi Et, Yasothon, Amnat Charoen, Buriram, Surin, Sisaket ja Ubon Ratchathani.

Näiden maakuntien asukkaita kehotetaan olemaan valppaita äkillisten tulvien varalta, etenkin jos ne asuvat lähellä kukkuloita, vesistöjä tai matalalla sijaitsevilla alueilla. Osasto neuvoi myös käymään http://www.tmd.go.th tai soita numeroon 1182 saadaksesi lisätietoja.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.