Kuningas ja kuningatar paljastavat edesmenneen kuningas Bhumibol Adulyadej'n patsaan Bangkokissa, ja tuhannet ihmiset odottavat

Bangkok –

Heidän kuninkaalliset Majesteettinsa kuningas ja kuningatar, jotka johtivat seremoniaa tänään (13. lokakuuta)th) paljasti edesmenneen kuningas Bhumibol Adulyadej'n patsaan uudessa Chalerm Phrakiat -puistossa Dusitin alueella, jossa tuhannet ihmiset odottavat.

Edellinen tarinamme:

Tänään 13. lokakuuta tulee kuluneeksi kuusi vuotta vuonna 2016 rauhanomaisesti menehtyneen Hänen Kuninkaallisen Majesteettinsa kuningas Bhumibol Adulyadejin (Rama IX) kuolemasta.

Tuhannet ihmiset, jotka pukeutuivat keltaisiin paitoihin, saapuivat puistoon kello 5–00. Kuningas tarjosi tuhansia ilmaisia ​​aterioita alueen lähellä oleville ihmisille. Kuningas ja kuningatar saapuivat puistoon klo 3 ennen paljastusseremonian alkamista.

Rouva Aksornpan Wongsuebpan, 53, kertoi thaimaalaiselle medialle: "Viimeisen kuuden vuoden ajan meillä on ikävä rakastettua kuningasta Bhumibolia. Olemme erittäin ylpeitä ja iloisia voidessamme osoittaa kunnioitusta edesmenneelle kuninkaallemme. Hän teki erittäin kovaa työtä thaimaalaisten hyväksi. Tulen jälleen osoittamaan kunnioitusta hänelle. Me rakastamme häntä. Aina sydämessämme.â€

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.