Rotary Pattaya Marina esittää Masquerade Charity Ballin 21. lokakuuta 2022

PR

Kuten tiedätte, tänä vuonna polio on iskenyt ensimmäistä kertaa pitkään aikaan kehittyneeseen maahan Yhdysvaltoihin, joten rokotuksen hyödyllisyys on muistettava, Rotary Pattaya Marina järjestää illan 21, hyväntekeväisyysjärjestö tätä rokotusta varten.

Lähtölaskenta historiaan

Sinun avullasi voimme lopettaa polion.

Tukeakseen taistelua polion hävittämiseksi maailmasta Rotaryn Pattaya Marina järjestää juhlaillallisen
Perjantaina 21. lokakuuta 2022 klo 6 Siam Bayshore Resort Pattayassa.

Toivomme näkevämme monia teistä, koska osallistumisesi auttaa Rotarya ja sen kumppaneita rokottamaan jokaisen lapsen poliota vastaan. Panoksesi kolminkertaistaa mahdollisuutemme vapauttaa maailma poliosta.

Varaus: saowanee.ava@gmail.com rivin tunnus: Ava3745
olivierericmeyer@gmail.com rivin tunnus: drolivier

Rokotus on maailmassa enemmän kuin koskaan välttämättömyys, kun otetaan huomioon ne harvat tapaukset, jotka ovat ilmaantuneet Afrikassa ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan "rikkaassa" maassa, Yhdysvalloissa. Taistelu ei ole vielä voitettu, se on jatkuvaa taistelua.

Polio eli poliomyeliitti on lamauttava ja mahdollisesti kuolemaan johtava tartuntatauti, joka vaikuttaa erityisesti alle viisivuotiaisiin lapsiin. Virus leviää ihmisestä toiseen, yleensä saastuneen veden välityksellä. Se voi sitten hyökätä keskushermostoon.

Rotary on työskennellyt polion hävittämiseksi yli 35 vuoden ajan, emmekä ole koskaan olleet lähempänä tavoitettamme.

Global Initiativen perustajakumppanina yhdessä UNICEFin, WHO:n, Bill and Melinda Gates -säätiön ja muiden kanssa polion hävittämiseksi olemme vähentäneet poliotapausten määrää 99.9 prosenttia vuodesta 1979 lähtien Filippiineillä järjestetyn ensimmäisen rokotuskampanjan jälkeen. .

Rotaryn jäsenet ovat lahjoittaneet yli 2.1 miljardia dollaria ja lukemattomia vapaaehtoistyötunteja suojellakseen lähes 3 miljardia lasta 122 maassa tältä taudilta.

Rotaryn vaikuttamispyrkimyksillä oli myös tärkeä rooli hallitusten päätöksessä lahjoittaa yli 10 miljardia dollaria tähän pyrkimykseen.

Polio on nykyään endeeminen vain Afganistanissa ja Pakistanissa, mutta työtä on jatkettava, jotta tauti ei palaa maihin, joista se katosi.

Jos kaikki hävittämistoimet lopetetaan tänään, polio voisi jälleen lamauttaa 200,000 10 lasta vuodessa XNUMX vuodessa.

Muutamassa numerossa:
3 dollaria Keskimääräinen hinta lapsen täydellisestä suojaamisesta poliolta.
Vuonna 430 rokotettiin 39 miljoonaa lasta 2017 maassa.
100 miljoonaa polion valvontatoimien kustannukset maailmanlaajuisesti.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/