Jomtien testaa sateenvarjon, myyjän ja rantatuolin poistopäivät kuukausittain

Jomtien Beach -

Huolimatta thaimaalaisen ja ulkomaisen sosiaalisen median viesteistä äskettäin monet ihmiset jäivät epävarmaksi vieraillessaan Jomtien Beachillä tänään, lokakuun 12. päivänä, löytääkseen mitään merkkiä siitä, että sateenvarjoja, rantatuoleja tai myyjiä olisi koskaan ollut olemassa.

Tämä on osa Pattayan pormestarin Poramese Ngampichetin testiä, joka on luvannut kerran kuukaudessa järjestää ympäristöystävällisen päivän, jossa ranta on täysin luonnollinen. Tätä on tapahtunut säännöllisesti Pattaya Beachillä ja alueilla, kuten Hua Hin ja Cha Am, mutta ei Jomtien Beachillä jo kauan ennen pandemiaa.

Reaktio poistoon oli polarisoiva ja sekalainen, ja monet thaimaalaiset lukijat sanoivat sen olevan upeaa ja he tukivat sitä. Englantia puhuvat lukijat olivat vähemmän positiivisia, sillä monet ilmaisivat huolensa myyjistä tai huomauttivat, että ulkomaalaisista rantavierailijoiden keski-ikä oli vanhempia, jotka halusivat varjoa ja palveluita rantamyyjiltä ja olivat ohittaneet päivän rantapyyhkeellä auringossa istumisesta. .

Toistaiseksi luonnollinen päivä kuitenkin jatkuu, Pattayan pormestari vähintään kerran kuukaudessa ilmoittaa etukäteen, milloin se tapahtuu. Mitä mieltä olet siitä? Käytämme tuloksia osana viikoittaista lukijakeskustelusarjaamme ja kokoamme kommentit ensi viikolla.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/