Hänen kuninkaallisen Majesteettinsa kuningas Bhumibol Adulyadej Suuren muistoksi, 13. lokakuuta 2022

Kansallinen -

Tämä torstai 13. lokakuuta merkitsee Hänen kuninkaallisen Majesteettinsa kuningas Bhumibol Adulyadej (Rama IX) kuoleman kuusi vuotta, joka kuoli rauhanomaisesti vuonna 2016.

Päivä on myös tunnustettu kansalliseksi vapaapäiväksi thaimaalaisille, jotta he kunnioittavat ja muistetaan hänen perintöään 70 vuoden aikana. Hänen Majesteettinsa hallituskaudesta.

Tänä päivänä thaimaalaiset käyttivät keltaisia ​​paitoja kunnioituksen osoittamiseksi. Valtion virkamiehet ja maakuntajärjestöt järjestivät enimmäkseen toimintaa edesmenneen kuninkaan kunnioittamiseksi valtakunnallisesti.

Yleisenä vapaapäivänä valtion virastot ja pankit ovat suljettuina, mukaan lukien maahanmuuttovirastot. Alkoholikieltoa ei ole.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.