Venäjän presidentti Vladimir Putin osallistuu APEC 2022 -tapahtumaan Bangkokissa marraskuussa

Kansallinen -

Venäjän presidentti Vladimir Putin on suostunut osallistumaan Aasian ja Tyynenmeren talousyhteistyöhön (APEC 2022) Bangkokissa marraskuussa, Thaimaan turvallisuusosasto raportoi keskiviikkona 11. lokakuuta.

Selvityksen mukaan ulkoministeriö määräsi turvallisuuden, mukaan lukien sotilaat ja poliisit, valmistautumaan turvallisuusjohtamiseen ennen maailmanjohtajien kokousta 18.-19.

Venäjän presidentti on jo hyväksynyt Thaimaan kutsun, kun taas Kiinan presidentin Xi Jinpingin osallistuminen odottaa vielä vahvistusta ja Yhdysvaltain presidentti Joe Biden on vahvistanut lähettävänsä edustajan hänen puolestaan.

Thaimaan asevoimien puolustusvoimien päällikkö kenraali Chalermpol Srisawasdi paljasti Associated Pressille, että turvallisuusosasto valmisteli turvasuunnitelmaa siitä lähtien, kun lentokone saapui Thaimaan ilmatilaan, sekä työskenteli sekä paikallisten että kansainvälisten toimijoiden kanssa turvallisuuden ylläpitämiseksi ja turvallisuutta maailman johtajille ja edustajille koko kokouksen ajan.

Lisäksi hallitus ilmoitti lisälomat 16.-18. Bangkokissa, Nonthaburissa ja Samut Prakanissa helpottaa liikennettä ja ylläpitää kaikkien kokouksen osallistujien tehokasta turvallisuutta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.