Columbia Pictures Aquaverse -vesipuisto Pattayassa avautuu yleisölle ensimmäisenä päivänä

Pattaya -

Columbia Pictures Aquaverse -vesipuisto saapui vihdoin Pattayalle ja on nyt avoinna liiketoiminnalle ensimmäisenä päivänä.

Maailman ensimmäinen täysin brändätty Columbia Pictures -elokuvateemapuisto sijaitsee Bang Sarayn alueella, vain 20 minuutin päässä Pattaya Citystä. Puisto avautuu alkaen 10-00 ja toivottaa kaikenikäiset asiakkaat tervetulleiksi.

Columbia Pictures Aquaverse isännöi avajaisiaan eilen 12. lokakuuta, kun Liakat Dhanji, Amazon Fallsin toimitusjohtaja ja puheenjohtaja, ja Pattayan pormestari Poramase Ngampiches johtivat tapahtumaa.

Vesipuistossa oli Mr. Laikatin mukaan teema- ja nautinnollisia vyöhykkeitä, jotka tarjosivat sekä vesi- että maaleikkiä, sekä live-esityksiä, ravintoloita, söpöjä kauppatavarakauppoja ja suuri poreallas, jossa oli kaikenlaisia ​​juomia.

Pormestari sanoi: "Columbia Pictures Aquaversesta tulee uusi maailmanluokan nähtävyys Pattayassa, joka houkuttelee enemmän merentakaisia ​​matkailijoita Thaimaahan. Vesipuisto näyttää upealta ja ainutlaatuiselta. Haluan kutsua kaikki nauttimaan lomasta täällä kerran elämässä."

Lippujen hinnat vaihtelevat monien parhaillaan tarjottavien kampanjoiden mukaan, toteaa TPN, osana avajaisia.

Puistossa on teemaalueita, joissa on elokuvia kuten Zombieland, Ghostbusters, Hotel Transylvania, Bad Boys, Emoji Movie, Jumanji ja paljon muuta.

Puisto sopii erinomaisesti lapsille ja aikuisille, ja siellä on nähtävyyksiä sekä jännitysajeluista, kuten pudotusliukumäistä, valtavasta lastenalueesta massiiviseen aaltoaltaaseen, jossa on lava live-esityksiä varten. Puistossa on myös monipuolinen ruokakenttä, jossa on valikoima thaimaalaisia ​​ja kansainvälisiä makuja.

Puisto sijaitsee aivan Pattayan ulkopuolella lähellä Nong Nooch Gardensia.

Napsauta tätä saadaksesi heidän verkkosivustonsa ja lipputietonsa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.