Pääministeri Prayut Chan-O'Cha ja hallituksen komitea osallistuvat kuninkaalliseen polttohautausseremoniaan joukkoampumisen uhreille Nong Bua Lamphussa

Nong Bua Lamphu -

Pääministeri Prayut Chan-O'Cha ja hallituksen komitea osallistuivat kuninkaalliseen polttohautausseremoniaan Nong Bua Lamphun maakunnan joukkoampumisen uhreille torstai-iltapäivänä 37. lokakuuta.

Komitea saapui Wat Rat Samakkhiin Na Klangin alueelle ilmaisemaan surunvalittelunsa. Buddhalainen seremonia pidettiin myös kahdessa muussa provinssin temppelissä.

Voi olla kuva 2 ihmisestä, seisovista ja sisätiloista

Kenraali Prayut asetti Heidän Majesteettiensa Kuninkaan ja Kuningattaren munkkivaatteita ja santelipuukukkia seremonian alussa kabinettikomitean, uhrien omaisten ja hautajaisten edustajien eteen surimaan viattomien henkien kuolemaa minuutin ajan.

Kaikkiin kolmeen temppeliin rakennettiin myös väliaikaiset uunit polttohautausta varten tänä iltana. Hautajaiset pidettiin noin klo 8.

Kuva: Thaimaan hallitus

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.