Reader Talkback Thailand -tulokset: Onko rantajuomisen tukahduttaminen paras tapa lopettaa viimeaikaiset väkivaltaiset riidat Pattaya Beachillä?

Seuraava on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esittelemään teille, arvoisat lukijamme. Tässä tulokset viimeisestä kysymyksestämme…

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Reader Talkback Thaimaa: Onko rantajuomisen tukahduttaminen paras tapa lopettaa viimeaikaiset väkivaltaiset riidat Pattaya Beachillä?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

Napsauta alla olevaa artikkelia saadaksesi lisätietoja tästä työstä:

Pattayan poliisi partioi intensiivisesti Pattaya Beachillä ja hillitsee laitonta alkoholinkäyttöä viimeaikaisten tapahtumien jälkeen

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsimme erilaisia ​​mielipiteitä. Kuten aina, alla olevat mielipiteet ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median mielipiteitä. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

–=–=-=–==-=

James S-Ei! Antaa ihmisille takaisin työmahdollisuudet entisellään, alentaa hintoja, keskittyä pienempiin yrityksiin, poistaa rajoituksia erityisesti viihdesektorilta ja tehdä Pattayasta tällä tavalla jälleen houkutteleva turisteille. Silloin myös tämä väkivallan mahdollisuus katoaa. Jos ei, "Rio 2.0" on tulossa muutaman vuoden kuluttua!

-=-=-=-=-=-=-=

David F - Alkoholi ei ole sallittu rannalla Mae Ramphueng Rayong.

-=-=-===-=-=

RK- Jos juominen rannalla on laitonta. Kun vuokraat rantatuolin, voit tilata oluen. Onko sekin laitonta? Toimittaja: Kyllä, teknisesti.

-=-=-=-=-=-=-=-

Bob H-EI KÄYTETTÄisi NÄIN OMAT MAASSASI, SILLÄ SIINÄ OLLISI PIDÄTYS JA SAKOT, JOTEN MIKSI LUKITSET, että täällä on OK?

-=-=-=–=–=-=-

Kaveri S-Tarkista nuoria moottoripyörillä yöllä

-=-=-=-=-=-=-=-

Mario-Se ei voi vahingoittaa, jos se tehdään oikein.

-=-=-=-==-=-=-=-

T-Tämä on pirun turistikaupunki, jätä ranta juomaan rauhaan.

-==-=-=-=-=-

Ali R-Alcohol pitäisi kieltää koko kaupungissa, kaikki baarit pitäisi sulkea ja kaupungin tulisi keskittyä laadukkaaseen perhematkailuun.

-=-=-==-=-=-

Mike M-Ei, en tee mitään.

-=-=-=-=-==-=-

Erik I-Kun tämä kommentti nähdään noin viikon kuluttua, kun media tekee tuloksia, tukahduttaminen on ohi. Katso itse.

-=-=-=-=-=-=-=-

Siinä kaikki tälle viikolle. Nähdään pian.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/