Kuuluisa thaimaalaisen hotellin kokki Pattayassa kuoli putottuaan moottoripyörältään

Pattaya -

Kuuluisa thaimaalainen hotellikokki, joka oli juuri poistunut pubista Pattayassa, ystävänsä mukaan kuoli putottuaan moottoripyörästään.

Tutkija, Pol. Luutnantti Amornthep Petchtim Pattayan poliisiasemalta sai ilmoituksen kuolemaan johtaneesta liikenneonnettomuudesta tänään 1. lokakuuta kello 30, ja hän kiiruhti paikalle Soi Naklua 10:een Phothi Samphan Phitthayakhan -koulun takana Nakluan osa-alueella Banglamungissa, Chonburissa, auttamaan uhria.

Uhri löydettiin kriittisessä tilassa päävammoistaan ​​aiheutuneen vakavan verenhukan vuoksi. Hänen vihreä/musta Honda Wave 125S -moottoripyöränsä makasi keskellä tietä ja vaurioitui lievästi. Pelastustyöntekijöiden avusta huolimatta uhri lopulta kuoli vammoihinsa ja menehtyi. Onnettomuuspaikalta ei löytynyt kypärää, poliisi kertoi The Pattaya Newsille.

Myöhemmin hänen ystävänsä tunnisti uhrin Pinij Srangnaksi. Hän oli kuuluisa kokki hotellissa Nakluan alueella ja kuoli 35-vuotiaana. Uhrin ystävä, Mr. Praiwan Khamnoi, 38, kertoi The Pattaya Newsille, että hän ja hänen ystävänsä olivat juuri juoneet yhdessä pubissa ennen kuin hän sai soitti myöhemmin, että hänen ystävänsä oli kuollut.

Pol. Luutnantti Amornthep otti onnettomuuspaikalta valokuvia todisteeksi ja tutki CCTV-materiaalia myöhemmin löytääkseen onnettomuuden syyn.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.