Koe aitoa intialaista ruokaa Pattayan vanhimmassa tandoori- ja curryravintolassa Ali Baba

Pattaya-

Pattaya Newsilla oli äskettäin ilo vierailla Ali Babassa, Pattayan vanhimmassa intialaisessa tandoori- ja curryravintolassa, joka sijaitsee ja löytyy helposti Keski-Pattayalta.

Aitoa, mutta myös modernia intialaista elämystä tarjoavassa ravintolassa on myös laajat koristeet ja perinteinen puku, joka palvelee henkilökuntaa upeaan ruokailuun. Tunnelma saapuessasi monitasoiseen ravintolaan on ensiluokkaista, ja ystävällinen ja huomaavainen henkilökunta on valmis tervehtimään sinua välittävällä ja kohteliaalla palvelulla.

Ali Baba perustettiin yli kolmekymmentä vuotta sitten, ja sen seurauksena se on Pattayan vanhin ja luultavasti tunnetuin intialainen tandoori- ja curryravintola. Se on perheomisteinen ravintola, joka on aina ollut ylpeä kattavasta ja herkullisesta menusta, jossa on erilaisia ​​valintoja ja ruokia. Tandoorin ja currien lisäksi ravintolassa on myös thalia, intialaista kiinalaista, eteläintialaista ruokaa ja paljon muuta. Koko menu löytyy alla olevasta linkistä.

Ali Baba on helppo löytää, ja se sijaitsee Central Pattaya Klangilla (Road) vain noin minuutin kävelymatkan päässä Pattaya Beachiltä.

Ravintola on avoinna klo 11-11 päivittäin, seitsemänä päivänä viikossa. Heillä on myös mahdollisuus järjestää catering-palveluita, tapahtumia ja isännöidä yksityistilaisuuksia, syntymäpäiviä ja kokouksia.

Heidän menunsa ja lisätietonsa löydät heidän verkkosivuiltaan täältä.

Tavoitat heidät puhelimitse numerosta 038 361 620.

Osoite: 1-13. Pattaya Klang Rd. Basaya Beach -hotellia vastapäätä

The Pattaya Newsin henkilökunnallamme oli ilo kokeilla erilaisia ​​ruokia, ja kaikki olivat herkullisia, vaikka jotkut eivät olleetkaan thaimaalaiselle henkilökunnalle tuttuja. Tarkastellaanpa pidempää hyvästisettä kuvia vierailulta, sillä kuvat todella puhuvat miljoona sanaa. Ali Baba toivoo näkevänsä sinut lähitulevaisuudessa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/