Thaimaan johtajat, Hänen Kuninkaallinen Majesteettinsa kuningas, vierailevat Nong Bua Lamphussa tarjotakseen kiireellisesti apua ja apua joukkoampumisesta kärsineille

KUVA: Hallituksen PR

Kansallinen -

Hallituksen virkamiehet useista Thaimaan osastoista tarjosivat kiireellisesti apua, apua ja vakuutuksia Nong Bua Lamphun joukkoammuskelun uhrien perheille ja loukkaantuneille torstaina 6. lokakuuta.

Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul delegaatioineen oli saapunut maakuntaan perjantaina 8. lokakuuta noin klo 30 tarkkailemaan tilannetta, tapaamaan loukkaantuneita ja rohkaisemaan terveysviranomaisia. Kaikkien loukkaantuneiden tilan kerrotaan olevan vakaa lääkärinhoidossa.

KUVA: Thairath

Hän määräsi myös oikeuslääkäreitä nopeuttamaan 37 uhrin, mukaan lukien lasten ja aikuisten, ruumiiden ruumiinavausprosessia, koska hän odotti palauttavansa ruumiit perheille uskonnollisia seremonioita varten mahdollisimman nopeasti. Samaan aikaan mielenterveyskriisinarviointi- ja hoitotiimin (MCATT) psykiatrit määrättiin antamaan henkistä apua kaikille sairastuneille perheille.

Perjantai-iltapäivällä, noin klo 3, uhrien ruumiit siirrettiin Wat Rat Samakee -temppeliin, jotta perheet voisivat tunnistaa ruumiit ennen uskonnollisten seremonioiden jatkamista.

KUVA: Thairath

Sillä välin kenraalimajuri Nititorn Jintakanon, Bangkokin pääkaupunkiseudun poliisiviraston apulaistiedottaja, kertoi Associated Pressille perjantaina, että viranomaiset suorittaisivat useammin ja tehokkaammin virtsatestejä poliiseja vastaan.

Niiltä, ​​joiden todetaan olevan sekaantuneita huumeiden väärinkäyttöön, kiellettäisiin välittömästi ampuma-aseiden hallussapito ja käyttö sen jälkeen, kun he ovat lähteneet voimasta.

KUVA: Hallituksen PR

Perjantaina iltapäivällä pääministeri Prayut Chan-O'Cha ja varapääministeri Prawit Wongsuwan vierailivat lastenkodin ampumapaikalla esittääkseen surunvalitteluja, laskemassa kukkia ja kunnioittaakseen uhreja. Pääministeri puhui vierailunsa aikana myös uhrien omaisille.

Hallituksen tiedottaja Anucha Burachaisri paljasti myös, että kolme ministeriötä, nimittäin pääministerin kanslia, oikeusministeriö ja sosiaaliturvavirasto, antaisivat myös yli 13.18 miljoonaa bahtia joukkoampumisen uhrin ja 37 loukkaantuneen omaisille.

Pääministerin kanslia antaisi tiedottajan mukaan 200,000 100,000 bahtia kuolemantapausta kohti, 50,000 200,000 bahtia vakavaa vammaa kohden, XNUMX XNUMX bahtia vammaa kohti ja XNUMX XNUMX bahtia vammaisuutta kohden.

Voi olla kuva viidestä ihmisestä seisovista ja ulkona olevista ihmisistä
KUVA: Hallituksen PR

Heidän Majesteettinsa kuningas ja kuningatar saapuivat maakuntaan noin kello 8 perjantaina tapaamaan loukkaantuneita Nong Bua Lamphun sairaalassa sekä vierailemaan ja ilmaisemaan surunvalittelunsa sairaalassa olleiden uhrien omaisille.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.