Thaimaan myyjien väitetään tappelevan Chonburin viranomaisten kanssa paikallisten markkinoiden "parhaista paikoista"

KUVA: ข่าวคนชล/ นันทพล ทิพย์ศรี

Mueangin alue, Chonburi -

Useat thaimaalaiset myyjät loukkaantuivat väitetysti riiteltyään Chonburin kaupunginvaltuuston jäsenten kanssa paikallisilla markkinoilla myytävistä järjestelyistä.

Mueangin poliisi ryntäsi pysäyttämään väkivaltaisen taistelun thaimaalaisten myyjien ja Chonburin kaupunginvaltuuston jäsenten välillä myyjien väitteiden mukaan paikallisilla markkinoilla Chonburin kaupungintalon edessä keskiviikkona 5. lokakuuta.

KUVA: ข่าวคนชล/ นันทพล ทิพย์ศรี

Kaksi myyjää, herra Weera Nakacharoonsit, 73, ja hänen sukulaisensa Sukij Nakacharoonsit, 43, löydettiin tapahtumapaikalta. He molemmat saivat ei-hengenvaarallisia vammoja väittäen, että ryhmä Chonburin kaupunginvaltuuston jäseniä, jotka pakenivat tapahtuman jälkeen, hyökkäsivät heihin fyysisesti.

KUVA: ข่าวคนชล/ นันทพล ทิพย์ศรี

Sukij kertoi Mueangin poliisille, että hän oli pitkään katukauppias näillä markkinoilla. Valtuuston jäsenet tulivat kuitenkin hänen luokseen keskiviikkona ja käskivät häntä muuttamaan uuteen paikkaan torilla, mikä raivostui, koska hän ei pitänyt uudesta paikasta. Sitten hän riiteli viranomaisten kanssa, mikä lopulta kärjistyi tappeluksi.

Mueangin poliisi sanoi kutsuvansa molemmat osapuolet kuulusteluihin oikeudenmukaisuuden vuoksi ja tutkivansa CCTV-materiaalia selvittääkseen, kuka tappelun aloitti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.