Pattayan viranomaiset tiedottavat Beach Roadin tienlaajennusprojektista

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

Pattayan apulaispormestari Manoch Nongyai sanoi, että Pattaya Beach Roadin tienlaajennusprojekti helpottaa liikenneruuhkia ja mahdollistaa 200 ajoneuvon pysäköinnin rannalle.

Hankkeen budjetti on 166 miljoonaa bahtia. Manochin mukaan tietä laajennettaisiin kahdella metrillä, ja se antaisi asukkaille ja matkailijoille mahdollisuuden pysäköidä rannalle 2 ajoneuvoa lisää.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Puita istutettaisiin myös alueen kaunistamiseksi ja rannan vierailijoille varjossa. Kävelypolkua sen sijaan kavennettiin 12 metriä ja laajennettiin 1.5-2 metriä rannalle.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Apu Manochin mukaan projektin urakoitsija, Nong Nooch Landscape and Garden Design, joutui väliaikaisesti keskeyttämään hankkeen asukkaiden ympäristöhuolien vuoksi, joka koski puiden poistamista, jonka jotkut sanoivat pilaavan maisemaa. Hanke sai kuitenkin sen jälkeen jälleen vihreää valoa Pattaya City lupasi istuttaa uudelleen kaikki 133 kaivettua puuta Eastern National Sports Training Centerissä.

Lopuksi Manoch kertoi paikalliselle medialle, että julkisten wc-tilojen rakentaminen Pohjois-Pattayalla, Keski-Pattayalla ja Etelä-Pattayalla oli käynnissä ja hyödyttää yleisöä pitkällä aikavälillä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.