NIDA ja Pattaya City tukemaan matkailun kulttuuriesityksiä

Pattaya -

NIDA ja Pattaya City tekevät yhteistyötä tukeakseen Pattayan kulttuurinäytöksiä matkailun edistämiseksi.

National Institute of Development Administration (NIDA) ja Pattayan virkamiehet tapasivat Holiday Inn -hotellissa Pattayassa vaihtaakseen ideoita ja strategioita matkailutulojen lisäämiseksi kulttuuriesineiden avulla.

Professori Therdchai Nuamnuek NIDA:n matkailuhallinnon tiedekunnasta ilmaisi näkemyksensä ja sanoi, että Thaimaahan matkustavien turistien määrä on lisääntynyt katsomaan ja oppimaan kulttuuriesityksiä. Näiden turistien määrä kasvaa nopeasti muuttuvien trendien vuoksi, mikä Therdchain mukaan voisi olla uusi tapa saada kaupungille lisää tuloja.

Siksi NIDA myönsi Pattaya Citylle rahoitusta tämän kasvavan suuntauksen tutkimiseen. "Kun tutkimustieto on valmis, sitä käytetään suunnitelman laatimiseen, joka houkuttelee lisää turisteja käyttämällä kulttuuriesityksiä kestävän kasvun tärkeimpänä vetonaulana", Therdchai sanoi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.