Naismoottoripyöräilijä murskattiin kuoliaaksi väitetyssä törmäyksessä ja juoksussa Sri Rachassa

KUVA: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Sriracha -

32-vuotias nainen murskaantui kuoliaaksi hänen moottoripyöränsä törmättyä kuorma-autoon, joka pakeni Sri Rachassa tapahtuneen tapauksen jälkeen.

Sri Rachan pelastuspalvelut ryntäsivät auttamaan thaimaalaista naista, joka sai vakavia päävammoja 8. lokakuuta kello 3, kun hänen punainen Honda Scoopy I -moottoripyöränsä törmäsi kuusipyöräiseen kuorma-autoon Map Iang-Laem Chabang -tiellä Nong Khamin alueella. Sri Racha, Chonburi.

KUVA: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Nainen oli tehdastyöntekijän univormussa, jonka nimi oli Saithan Hongthong, 32. Hänet löydettiin tieltä rypistyneen kypärän ja verilammion kanssa. Nimeämätön silminnäkijä kertoi nähneensä kuorma-auton törmäävän naiseen ja kiihtyvän sitten pois. Valitettavasti silminnäkijä ei nähnyt rekisterikilpeä.

Naismoottoripyöräilijän ruumis kuljetettiin Laem Chabangin sairaalaan ruumiinavausta varten. Sri Rachan poliisi tutki CCTV-materiaalia ja etsi kuorma-auton kuljettajaa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.