Hyväntekeväisyysryhmät tekevät Oktoberfestista Sanuk Parkissa Pattayalla valtavan menestyksen!

Pattaya-

Äskettäinen Oktoberfest-tapahtuma Sanuk Parkissa Pattayan alueella oli valtava menestys järjestäjien mukaan, jotka ajattelevat jo ensi vuotta.

Ensimmäinen, Katso video, jonka tiimimme kuvasi tapahtumasta napsauttamalla tätä saadaksesi käsityksen siitä, millaista siellä oli olla.

Tapahtuma oli ryhmätyö eri paikallisten hyväntekeväisyysjärjestöjen, kuten Hand to Hand Foundationin, Mercy Pattayan, Tamar Centerin ja useiden muiden kesken.

Tietenkin ilman armollista isäntä Sanuk Parkia ja paikallisten ravintoloiden ja myyjien, kuten Cheap Charlie's Restaurantin ja monien muiden apua, tapahtuma ei olisi koskaan voinut olla yhtä onnistunut kuin se oli.

Erinomaista musiikkia paikallisilta artisteilta, kuten Barry Uptonilta ja paikallisilta bändeiltä soittavilta opiskelijoilta, ilmapiiri oli pirteä ja hauska.

Margaret Grainger Hand to Hand -säätiön kanssa puhui Pattaya Newsille kuten tämän videon lopusta näkyy ja selitti, että tapahtumasta kerätyt varat oli tarkoitettu auttamaan hädässä olevia ja heikommassa asemassa olevia lapsia Pattayan alueella.

Margaretin mukaan osanotto oli odotettua enemmän, ja monet iloiset vanhemmat ja lapset osallistuivat erilaisiin kilpailuihin, kuten lauttakilpailuihin, peleihin ja tietysti säännöllisiin hauskoihin Sanuk Park -aktiviteetteihin, kuten suosittuun vesipuistoon.

Margaret lisäsi, että tiimi harkitsi jo tapahtuman toistamista tulevaisuudessa, mutta ovat myös järjestämässä pyörähyväntekeväisyystapahtumaa lähitulevaisuudessa ja tarvitsevat SINUN apuasi. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja auttamisesta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/