Väitetty murtovaras jäi kiinni Chonburista, kun hän hyppäsi toisesta kerroksesta ja nyrjähti nilkkansa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Mueangin alue, Chonburi -

35-vuotias väitetty murtovaras ajettiin nurkkaan ja pidätettiin Chonburissa sen jälkeen, kun hän hyppäsi toisen kerroksen laskulta ja nyrjähti nilkkansa.

Don Hua Lon poliisi kutsuttiin pidättämään väitetty murtovaras Don Hua Lon osa-alueella Mueangin alueella, Chonburissa, eilen 2. lokakuuta.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Laupias samarialaiset piirittivät epäillyn jo ennen poliisin saapumista. Hän oli noin 35-vuotias thaimaalainen, joka kieltäytyi puhumasta poliisin tietojen mukaan.

Thongchai Krongyuth, 37-vuotias silminnäkijä ja uhrin naapuri, joka auttoi saamaan epäillyn kiinni, paljasti nähneensä epäillyn ajavan epäilyttävästi moottoripyörällään edestakaisin tapahtuma-alueella. Tämän jälkeen hän soitti huoneen omistajalle ja meni tarkastamaan toisen kerroksen huoneet ja löysi epäillyn kaivaa huoneen omistajan omaisuutta.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Epäilty kertoi tekosyynä, että hän etsi vesihanaa, mikä Thongchain mukaan ei ollut hänen mielestään järkevää. Yhtäkkiä epäilty törmäsi ovelle ja hyppäsi alas toisen kerroksen tasanteelta yrittääkseen paeta, mutta laskeutui huonosti ja nyrjähti samalla nilkkansa.

Epäilty otettiin kiinni poliisiasemalle lehdistöhetkellä odottamaan jatkokäsittelyä. Hän kieltäytyi edelleen puhumasta, ja lainvalvontaviranomaiset yrittivät selvittää hänen henkilöllisyytensä lehdistön ajan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.