Sattahipin kuolleesta dugongista ei löytynyt merkkejä ihmisen aiheuttamista vammoista

KUVA: Matichon Online

Sattahip -

Sattahipin rannalta löydetyn dugongin kuoleman tutkinnassa ei vieläkään löydetty selvää yhteyttä ihmisiin.

Atthaphon Charoenchansa, meri- ja rannikkoresurssien osaston pääjohtaja, paljasti tänään 3. lokakuuta, että kuollut dugong löydetty Nang Ram Beachiltä Sattahipin kaupunginosassa Chonburissa oli naaras, jonka pituus oli 234 cm ja paino noin 200–300 kg.

KUVA: Matichon Online

Dugongin kehon kunnon pistemäärä oli 3/5, perustuen merelliseen arviointijärjestelmään. Ruhosta ei löytynyt vakavia ulkoisia haavoja, lukuun ottamatta sen kuoleman jälkeen tehtyä pientä naarmua, Atthaphon kertoi paikalliselle medialle. Arvioitu kuolinaika oli 2-3 päivää aikaisemmin.

Pääjohtaja jatkoi, että ei ollut merkkejä siitä, että dugong olisi sotkeutunut kalaverkkoihin. Mutta dugongin rasvakerroksen alla oli leveä mustelma sen niskan ympärillä. Kohdunkaulan nikamien murtumaa ei löytynyt. Dugongin vatsa oli täynnä meriruohon jäänteitä ja pieniä roskia, mikä Atthaphon sanoi olevan normaalia näinä päivinä.

KUVA: Matichon Online

Alustava johtopäätös osoitti, että dugong kuoli saatuaan kovan, pyöreän esineen osuman niskaan. Eläinlääkäri keräsi dugongin lihaskudosta patologista lisätutkimusta varten.

Lopuksi Atthaphon kehotti asiaankuuluvia virkamiehiä pitämään silmällä laitonta kalastusta suojellakseen jäljellä olevia uhanalaisia ​​dugongeja ja muita harvinaisia ​​merieläimiä Sattahip-merillä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.