Asiakkaiden mielipide: Sukellus Thaimaassa ja Koh Lantalla

Eräänä päivänä kollegani kysyi minulta, vaikeuttaako tämä sateinen sää viikonloppumatkojani. Olisin vähemmän kuin rehellinen sanoessani, että sade ja tulvat eivät vaikuta toimintaani, vaikka nyrkkisääntöni on, että ellen tiedä, että määränpäässäni sataa kissoja ja koiria, annan silti sille mennä!

 Mutta on villieläinten katselutoimintaa, jota rakastan ehdottomasti tehdä, eikä ajatus kastumisesta vaikuta päätökseeni lähteä. Itse asiassa kastuminen on itsestäänselvyys. Ja tämä on SCUBA-sukellusta! Smithin perhe on innokas sukeltaja, ja koska koti sijaitsee suoraan rannalla, voimme osallistua tähän toimintaan käytännössä milloin tahansa. "Kotini" on Koh Lantalla, joka on ehdottomasti erittäin hyvä lähtöpaikka monille kuuluisille sukellusalueille.

 Thaimaa on maailmankuulu hyvänä sukelluskohteena. Vaikka en välttämättä asettaisi sitä muiden maailmanluokan kohteiden, kuten Raja Ampatin tai Palaun ja muiden joukkoon, se tarjoaa varmasti meren villieläinten harrastajille mahtavia mahdollisuuksia nähdä satoja meren otuslajeja, joita voidaan katsella melko helposti.

 Thaimaassa on useita upeita sukelluspaikkoja, joista suurin osa on Etelä-Thaimaan Andamaanienmeren alueella. Henkilökohtaisia ​​suosikkejani ovat Similan-saarten eri paikat. Vuosien varrella olen tehnyt monia liveaboard-sukellusretkiä tutkiessani saariketjun eri paikkoja. Minulla on ollut niin monia uskomattomia kokemuksia sukeltamisesta kahdeksan jättimäisen Mantan kanssa Koh Bonin siivousasemalla useisiin valashain kokemuksiin Richelieu Rockissa, upotussa riutassa, joka on ehdottomasti yksi hienoimmista sukelluspaikoista koko Thaimaassa.

 Koska olen Koh Lantalla usein ympäri vuoden, olen osallinen joihinkin lähellä oleviin helposti saavutettaviin sukelluskohteisiin. Helpoin päästä hotspotille on Koh Ha, mahtava paikka joillekin upeimmista pehmeiden korallien ryhmittymistä kaikkialla. Ja Koh Ha on loistava paikka eritasoisille ryhmille, sillä erinomaisten sukellusmahdollisuuksien vieressä on nimetyt snorklauspaikat. Ja tietysti Koh Rok on toinen tunnettu sukelluspaikka, johon pääsee helposti Koh Lantasta. Jotkut näistä paikoista ovat avoinna ympäri vuoden, ja toiset saattavat olla suljettuina myrskykauden aikana – parasta tarkistaa. Koh Tao Persianlahdella on parempi veto sadekaudella.

 Ja minussa oleva lintuharrastaja hylättäisiin, jos en huomauttaisi, että näillä offshore-saarilla asuu yksi Thaimaan upeimmista linnuista, Nicobar Pigeon, jota tavataan useimmilla saarilla, mutta joka on helposti nähtävissä Similansilla klo. pääleirintäalue.

 Ota rohkeasti yhteyttä Cokeen (cosm@patana.ac.th) saadaksesi lisätietoja siitä, missä ja miten sukeltaa Thaimaassa!

  Artikkeli ja valokuvat: Coke Smith Bangkok Patana Schoolista. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/