Pattayan kannabiksen myyjä tekee rikosilmoituksen sen jälkeen, kun aseen käyttäjä oli uhannut häntä lopettaa kannabiksen myynnin

Pattaya -

Thaimaalainen kannabiksen myyjä väitti Pattayan poliisille, että raivoissaan pistoolia käyttävä mies uhkasi häntä lopettamaan kannabiksen myynnin.

Tänään 1. lokakuuta kello 00:1 Subin Suksawat, 36, meni raportoimaan ahdingostaan ​​Polille. Luutnantti Anan Mahakit-asavakul Pattayan poliisiasemalla väittäen, että häntä uhkasi ampuja, jonka hän uskoi saaneen olla poliisi, lopettamaan kannabiksen myynnin. Epäilty oli vain "Koa".

”Koa käveli luokseni 25. syyskuuta, kun olin myymässä kannabista tienvarrella. Hän uhkasi potkia minua ensin, koska hän oli vihainen asiakkailleni, jotka polttivat kannabista siellä, Subin kertoi The Pattaya Newsille.

Sitten 30. syyskuuta Koa lähestyi kannabiksen myyjää uudelleen ja veti esiin pistoolin uhkatakseen häntä lopettamaan myynnin ja poistumaan alueelta. Subin kertoi pelkäävänsä henkensä puolesta, joten hän päätti ilmoittaa tapauksesta Pattayan poliisille. Hän väitti, että alueen omistaja oli jo antanut hänelle luvan myydä siellä kannabista, eikä hän tehnyt mitään väärää ja että kannabiksen myynti ei teknisesti ollut lain vastaista toistaiseksi, sillä Thaimaan lainsäätäjät keskustelevat vielä lopullisista lakiehdotuksista.

Pattayan poliisi ilmoitti tarkastavansa CCTV-materiaalia epäillyn tunnistamiseksi ja kutsuvansa hänet kuulusteluun. Kannabis- ja hamppulaki on edelleen keskeneräinen, joten kannabiksen myynti on hämärässä sen suhteen, missä ihmiset voivat myydä kannabista. Viranomaisten mukaan kannabiksen tupakointi julkisella paikalla on kuitenkin kiistatta laitonta, koska se aiheuttaa häiriöitä muille.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.