Thaimaan matkailuministeriö ja Krungthai Bank allekirjoittavat yhteisymmärryspöytäkirjan ulkomaisten matkailijoiden pääsymaksun perimisestä

Kansallinen -

Matkailu- ja urheiluministeriö ja Krungthai Bank (KTB) ovat allekirjoittaneet tiistaina 27. syyskuuta yhteisymmärryspöytäkirjan ulkomaisten matkailijoiden kotimaan matkailumaksun perimisestä.

Yhteisymmärryspöytäkirjan tavoitteena on helpottaa ulkomaalaisten pääsymaksujen maksamista Thaimaahan saapuessaan Krungthai Bankin pankkipalvelulla ja varmistaa, että maksut hoidetaan asianmukaisesti hyödyllistä käyttöä varten, mukaan lukien ulkomaalaisten matkavakuutus.

Keräystä sovelletaan lento-, maa-, meri- ja rautateitse matkustavien matkailijoiden keskuudessa verkkosivujen ja mobiilipankkisovelluksen, kioskin ja lentolippujen kautta.

Osa maksujen keräämisen tiedoista analysoidaan myös seuraavassa vaiheessa matkailijoiden tarpeisiin ja matkailualan kehitykseen liittyvien suunnitelmien ja linjausten laatimista varten, ministeriö totesi.

Matkailuministeri Phiphat Ratchakitprakarn lisäsi, että perintämaksun suuruus on vielä harkinnassa, mutta aluksi hinnaksi on arvioitu 100-200 bahtia maahanpääsyssä ja noin 300 bahtissa lentomatkoissa.

Hallitus voi käsitellä ministeriön ehdotusta osallistumismaksujen perimisestä lokakuussa. Jos se hyväksytään virallisesti, se otetaan käyttöön ensi vuoden alussa. Ehdotus on saanut aikaan intensiivistä keskustelua, enimmäkseen kielteistä, Pattaya Newsin lukijoiden keskuudessa.

Kuva: Thai News Agency

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.