"Thailand Grand Prix" -kilpailu Buriramissa odotetaan stimuloivan maan taloutta ja matkailualaa Covid-19-taloudellisten vaikeuksien jälkeen

Kansallinen -

Buriramin maakunnassa tänä perjantaina 30. syyskuuta isännöidyn "Thailand Grand Prix" -kilpailun uskotaan auttavan piristämään maan taloutta ja matkailualaa sekä edistämään pehmeää voimaa, mukaan lukien Muay Thai, ruokaa ja paikallisia matkailukohteita, ennen kuin sesonki lähestyy. , kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul totesi.

Apulaishallituksen tiedottaja Traisulee Traisornkul kertoi Associated Pressille torstaina 29. syyskuuta, että kansanterveysministeri ja varapääministeri olivat tunnustaneet MotoGP:n maailmanmestaruuskilpailun tai Thaimaan Grand Prix -kilpailun valmiuden 30.-2. Buriramin maakunnan Chang Circuit.

Varapääministeri Anutin itse toimii myös avajaisissa perjantaina ja jakaa palkinnot voittajille sunnuntaina.

Traisulee totesi myös, että varapääministeri uskoi, että "Thailand Grand Prix" -kilpailun isännöinti olisi Thaimaalle loistava tilaisuus piristää talouttaan maan elpyessä Covid-19-pandemian jälkeen.

”Sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaisia ​​turisteja tulisivat ja maksavat Buriramissa ja sen naapurimaakunnissa hotelleista, majoituksista, ravintoloista ja matkailukohteista kilpailun aikana. Tämä johtaisi rahan kiertoon paikallisilla markkinoilla”, varatiedottaja lisäsi.

MotoGP:n lisäksi Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) aikoo järjestää lisää aktiviteetteja Thaimaan ja sen matkailun edistämiseksi ja turistien houkuttelemiseksi kaikkialta maailmasta, mukaan lukien Dorna Sportsin moottoripyöräilykilpailut ja Muay Thai -taistelut Rajadamnern Boxing Stadiumilla. .

Noru-myrskyn vuoksi Buriramissa on odotettavissa sadetta lähipäivinä, mutta järjestäjät uskovat, että se ei haittaa kilpailuja. Tämä on ensimmäinen MotoGP kolmeen vuoteen Covid-19-pandemian peruutusten vuoksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.