Thaimaalainen laupias samarialainen auttaa 10-vuotiasta kiinalaisamerikkalaista tyttöä vaelluksella Chonburista Bangkokiin tapaamaan äitiään

Chonburi -

Thaimaalainen laupias samarialainen auttoi 10-vuotiasta kiinalais-amerikkalaista tyttöä, joka vaelsi yksin tien varrella Chonburissa yrittääkseen päästä Bangkokiin tavatakseen äitinsä.

Thaimaalainen samarialainen, joka on tunnistettu Mr. Poommiphat Chaichana, 23, kertoi paikalliselle medialle, että hän löysi tytön kävelemässä yksin huonosti valaistulla tiellä Chonburin Nong Yain alueella kello 9 keskiviikkona 28. syyskuuta.

"Tyttö kantoi vain reppua ja käveli vilkkaalla tiellä, mikä huolestutti minua, joten päätin pysähtyä pysäyttämään hänet ja kysymään, oliko hän eksyksissä", Poomiphat kertoi paikalliselle medialle.

Thaimaalainen samarialainen yritti kommunikoida tytön kanssa tuloksetta, koska hän puhui vain thain kieltä ja tyttö vain englantia. Sitten hän soitti poliisille ja työnantajalleen kommunikoimaan hänen kanssaan ja lopulta tiesi, että tyttö oli matkalla Suvarnabhumin lentokentälle Bangkokissa lentääkseen lennolle Kiinaan tavatakseen äitinsä.

Sitten turistipoliisi vei tytön Nongpruen poliisiasemalle, ja hänen amerikkalainen isänsä otti hänet aamulla. "Hän oli todella älykäs, koska hänellä oli paperikartta ja hän osasi lukea kylttejä, jotka todella johtivat Bangkokiin", Poommiphat sanoi.

Pol. Pattayan poliisiaseman turistipoliisin päällikkö everstiluutnantti Pitchaya Khewplueng sanoi, että tyttö oli turvassa amerikkalaisen isänsä luona, mutta isä ei kertonut tarkemmin, miksi hänen tyttärensä lähti talostaan. Poliisi ei kertonut hänen nimeään, TPN huomautti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.