Opetusministeri määräsi kaikki oppilaitokset valvomaan tiukasti marihuanan väärinkäyttöä kouluissa marihuanaa tupakoivien opiskelijoiden virusleikkeen jälkeen tiistaina

KUVA: Matichon

Si Saket -

Opetusministeri Treenuch Thienthong kehotti keskiviikkona 28. syyskuuta kaikkia oppilaitoksia valvomaan tiukasti marihuanan väärinkäyttöä alueillaan sen jälkeen, kun leike viidestä yläkoululaisesta nähtiin tupakoimassa koulun vessassa Si Saketin maakunnassa.

Ministeri kertoi Associated Pressille, että koulun johtaja oli ilmoittanut tapauksesta oppilaan vanhemmille. Sanottiin, että oppilaat eivät aikoneet ottaa tai polttaa kannabista, vaan olivat vain uteliaisuudestaan.

Treenuch määräsi sitten kaikki oppilaitokset tiedottamaan opiskelijoilleen ja lisäämään tietoisuutta marihuanan vaaroista ja asianmukaisesta käytöstä opiskelijoille, vanhemmille ja yhteisöille tarjotakseen yhteistoimintaa alaikäisille.

Tällä välin opetusministeriö neuvottelee kansanterveysministeriön kanssa löytääkseen ratkaisuja ja intensiivisiä ehkäiseviä toimenpiteitä mahdollisen toistumisen estämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.