Nongnooch Garden Pattaya toivottaa tervetulleeksi kolmannen uuden norsuvasikan tänä vuonna

Pattaya -

Nong Nooch Gardens Pattaya laajensi osta ja saat yhden ilmaisen lipun -kampanjan juhlimaan vuoden kolmatta uutta norsuvasikkaa.

Nong Nooch Pattaya Gardensissa vuoden 2022 kolmannen vastasyntyneen norsun ”Ply Poa Jain” syntymän kunniaksi järjestettiin uskonnollinen seremonia eilen 28. syyskuuta puutarhassa olevan norsupatsaan edessä.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Ply Poa Jai ​​oli urosnorsu, joka syntyi 14-vuotiaalle isälleen "Phang Fonthipille" ja 15-vuotiaalle äidille "Ply Porn Chaille". Ply Poa Jai ​​oli kolmas vuonna 2022 Nong Nooch Gardens Pattayassa syntynyt norsu ja oli eläinlääkäreiden mukaan hyvässä kunnossa.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Juhlistaakseen syntymänsä Nong Nooch Gardens on laajentanut osta, saat yhden ilmaisen lipun -kampanjaa niille, jotka haluavat nähdä norsun läheltä. Mukana on myös norsuesitys, jota yleisö voi katsoa vain 100 bahtilla lokakuun loppuun asti.

Nongnooch Garden Pattaya juhli juuri kahden klaavin, "Phang Wara Pimin" ja "Phang Manochin" syntymää myös tämän kuun alussa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.