51-vuotias lava-auton matkustaja kuoli Si Saketissa sen jälkeen, kun trooppisen NORU-myrskyn aiheuttama suuri kaatunut puu murskasi heidän ajoneuvonsa keskiviikkona.

Si Saket -

Matkustaja, 51, kuoli auto-onnettomuudessa Huai Thap Thanin alueella Si Saketin maakunnassa keskiviikkoiltana, syyskuun 28. päivänä, sen jälkeen kun heidän lava-autonsa murskautui trooppisen myrskyn "NORU" aiheuttamaan suureen kaatuneeseen puuhun.

Paikalliset poliisi- ja pelastusviranomaiset saapuivat paikalle Huai Thap Than -tielle ja huomasivat, että lava-auto, jonka latvaan oli iso puu, kaatui keskellä tietä, mikä haittasi liikennettä. Ajoneuvon sisältä löydettiin matkustajan ruumis, joka oli vain Buasorn, juuttunut matkustajan istuimeen.

Tämän jälkeen pelastajat leikkasivat kuorma-auton pelastusleikkurin avulla ja veivät matkustajan ulos. Hänen ruumiinsa toimitettiin ruumiinavaukseen. Poliisi ilmoitti myös kahdesta muusta loukkaantumisesta, jotka olivat kuorma-auton takaosassa istuvia matkustajia, ja heidät kuljetettiin jo lähimpään sairaalaan saamaan hoitoa.

31-vuotias kuorma-autonkuljettaja, joka tunnistettiin vain Lachaniksi, ilmoittautui poliisille, eikä tiettävästi loukkaantunut.

Aluksi kuljettajaa kuulusteltiin poliisiasemalla, kun ajoneuvoa tutkitaan lisäselvityksiä varten.

Kuva: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.